Fizetési módok

Milyen fizetési módok érhetőek el?

kamagra rendelés utánvételes fizetéssel

Utánvétel

A csomagot átvételekor kell kifizetnie a postásnak. Előre nem kérünk pénzt. Ha nincs senki a rendelésben megadott címen, akkor értesítőt hagy a postás a postaládában, amivel át tudja venni később a postahivatalban a küldeményét, ott kifizetve azt.

kamagra rendelés banki átutalással

Banki Átutalás

A termékek árát előreutalással kell kifizetnie bármely bankból végrehajtva, vagy internetről elutalva. A bankszámlaszámot, és az átutaláshoz szükséges fontos információkat kollégáink a rendelés feldolgozását követően elküldik önnek.

kamagra rendelés bankkártyás kifizetéssel

Bankkártyás kifizetés

Amennyiben bankkártyás fizetéssel szeretné kifizetni a megrendelését úgy a rendelés leadásakor válassza az Utánvételes fizetési módot. Ezt követőenn csomagját a postásnál illetve az átvevő pontok mindegyikén bankkártyás fizetéssel is tudja rendezni.

A potencianövelő webáruházunkból megrendelt termékeket a Magyar Posta Zrt. szállítja ki önnek amit a postásnak kell kifizetni készpénzben vagy bankkártyás fizetéssel. Amennyiben ön banki átutalással kérte a megrendelésének kifizetését, úgy a vevőszolgálatunk a megrendelés leadását követően válasz emailben küldi ki önnek az átutaláshoz szűkséges adatokat.