Szállítási Információk

Milyen szállítási módok közül tudok választani?

kamagra rendelés postapontra

PostaPont

kamagra rendelés coop pontra

Coop Pontok

kamagra vásárlás csomagautomata pontra

Csomagautomata

kamagra rendelés media makrt pontra

Media Markt Pontok

kamagra rendelés mol pontra

Mol Pontok

kamagra rendelés mpl futarszolgalattal

MPL Futárszolgálat

A potencianövelő webáruházunkban leadott rendeléseket a fentebb felsorolt szállítási pontokra történő kiszállítást a Magyar Posta Zrt. teljesít. Emellett a fizetési módokról bővebben itt tájékozódhat.

Mennyi idő alatt kapom meg a rendelésem?

A potencianövelő webáruházunkban leadott rendelését maximum 1-3 munkanapon belül kiszállításra kerülnek a rendelés leadásakor megadott szállítási módtól függően. 

Mit jelent a diszkrét csomagolás?

A potencianövelő rendelését minden esetben olyan csomagolásban küldjük ki aminek köszönhetően rejtve marad a csomag tartalma. Így önnek nem kell azon aggódnia, hogy esetleg a csomagot kézbesítő futár furán nézne önre vagy, hogy kiderülne mit rejt a csomagja tartalma.

A megrendelésem nyomonkövetésére van lehetőségem?

Igen van! Ügyfélszolgálatunk a rendelés feldolgozását követően miután a csomagját átadta a futárszolgálat részére sms-ben és/vagy emailben is értesítést küld önnek, melyben megtalálható a csomag nyomkövetési száma amit a posta.hu nyomkövetési oldalon tudja ellenőrizni a csomagja aktuális állapotát és helyét.

Magyarországon belül hová tudok rendelni?

Magyarországon belül bárhova kérheti a megrendelését amit általában maximum 2-3 munkanap alatt teljesítünk is. 

Külföldi címre is tudok rendelést leadni?

Potencianövelő webáruházunkban a rendelés leadásakor nincs lehetősége külföldi címre kérni a csomagját. Külföldi címre történő megrendelés esetén keresse fel vevőszolgálatunkat akik szívesen segítenek önnek, és adnak tájékoztatást, hogy milyen feltételek mellett rendelhet külföldre.