Vevőszolgálat

Potencianövelő webshopunk első és legfontosabb célja, hogy vásárlóinkat a legjobb kiszolgálásban részesítsük.
Emiatt fontos webáruházunk számára, hogy az ön véleményeit és tapasztalatait megossza ügyfélszolgálatunkkal, hogy ezáltal még jobb szolgáltatást tudjunk biztosítani.

Gyakran Ismételt Kérdések

Kérjük, olvassa el a GYIK-ot, mielőtt üzenetet küldene részünkre.

Van szállítási költség?

Amennyiben a potencianövelő webáruházunkban leadott rendelése nem éri el a 25 000 Forintot úgy abban az esetben a webáruház 2000 Forint szállítási költséget számít fel.

Igen! 20 000 forint feletti rendelés esetén webáruházunk a rendelés leadásakor automatikusan ingyenes kiszállítással számolja ki a végösszeget.

A feladástól számítva maximum 1-3 munkanapon minden megrendelés kiszállításra kerül az ön által kiválasztott kézbesítési címre. A csomagokat minden esetben a Magyar Posta Zrt. munkatársa szállítja ki.

A potencianövelő webáruházunkban megadott személyes adatait kizárólag a kiszállítást végző futárszolgálat részére adjuk át. Ezt követően még 1 hónapig őrizzük a későbbi beazonosítás érdekében ha esetleg élni szeretne a pénzvisszafizetési garanciával vagy egyéb szavatossági igényével.

Potencianövelő webáruházunkban lehetősége van Postai utánvétellel és Banki átutalással kérni a megrendelését kifizetését. De ne feledje, hogy bankkártyás fizetéssel is tudja rendezni a megrendelését! Ez esetben Utánvéttel kérje a megrendelését amit a postásnál és átvevő pontok mindegyikén bankkártyás fizetéssel is ki tud fizetni.

Potencianövelő webáruházunk egy automatikus levelet küld önnek a rendelés leadásakor megadott email címre, mely tartalmazza a megrendelt termékek tételes listáját a kiválasztott fizetési és szállítási módot illetve a rendelése pontos végösszegét.

Cégünk minden esetben számlát állít ki önnek a megrendelésről, mivel a számla felmutatása esetén tudjuk rendezni az ön szavatossági és garanciális ügyeit.

Üzenetküldés

  Név:*

  Email cím:*

  Telefonszám:*

  Kapcsolatfelvétel tárgya:*

  Kérem, írja meg a kapcsolatfelvétel okát!*


  A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező!